fbpx
Over  Rijnmond Afbouw

Wij kunnen u helpen bij alle soorten afbouw- en kluswerkzaamheden; van het stuccen van wanden en plafonds, tot een volledige renovatie of verbouwing van uw ruimte. 

Als professionele, betrouwbare en ervaren aannemer hebben wij al jarenlange ervaring in afbouw- en kluswerk. Wij komen na wat wij beloven, zonder verrassende kosten. Wij geven eerlijk advies, zetten uw bouwplannen op papier en bespreken vervolgens de offerte op elk onderdeel met u. Naast dat wij met onze expertise ervoor zorgen dat wij van uw droomsituatie werkelijkheid maken, vinden wij persoonlijke binding met de klant ook erg belangrijk. Wij denken daarom van begin tot eind met uw mee. Daarnaast kunt u ons altijd persoonlijk benaderen via e-mail, telefoon of Whatsapp. Onze diensten zijn zowel geschikt voor particulieren als bedrijven. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, neem dan gerust contact met ons op zodat wij samen met u naar uw plannen kunnen kijken!

Heeft u advies nodig over een project? Wij denken graag mee!

Veel gestelde vragen en antwoorden

Jazeker! Wij zijn meestal op korte termijn beschikbaar. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Als één van de weinigen bieden wij op alle werkzaamheden die wij uitvoeren een garantie van 2 jaar. Klanttevredenheid en een persoonlijke binding vinden wij erg belangrijk, u kunt ons daarom altijd persoonlijk benaderen via e-mail, telefoon of Whatsapp. 

Jazeker. U kunt bij ons klussen zowel op korte als op een langer termijn inplannen. Bij Rijnmondafbouw werken wij met een vooruitgaande planning van 6 maanden.  

Bij Rijnmondafbouw werken wij met de beste en nieuwste materialen. Wij werken standaard met materialen van het merk Knauf. Heeft u wensen voor ander soort materialen, dan kunnen we dat altijd bespreken. 

Zowel op het gebied van verbouw en aanbouw, als renoveren zijn wij erg gespecialiseerd in de verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren door onze 10+ jaar werkervaring. De drie werkzaamheden waar wij het meest in gespecialiseerd zijn is stucwerk, tegelwerk en schilderwerk. Benieuwd waar we u mee kunnen helpen, neem dan contact met ons op!