fbpx
badkamer renoveren

Badkamer renoveren: Maak van uw Oude Badkamer een Nieuwe Oase van Ontspanning

Snel zoeken

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele aannemer om uw badkamer te renoveren? Bij Rijnmond Afbouw zijn we gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Of u nu uw oude badkamer wilt vernieuwen of een volledig nieuwe badkamer wilt installeren, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen bij het realiseren van uw droom badkamer.

Waarom kiezen voor onze Badkamer Renovatie Dienst?

Bij Rijnmond Afbouw weten we dat een badkamer renovatie een belangrijke investering is in uw huis. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de renovatie aan hun verwachtingen voldoet en binnen hun budget past. Hier zijn enkele redenen waarom u voor onze badkamer renovatie dienst zou moeten kiezen:

 • Ervaren professionals: Ons team van ervaren en professionele vakmensen heeft jarenlange ervaring in het renoveren van badkamers. We zijn trots op ons vakmanschap en we zorgen ervoor dat elke renovatie tot in de kleinste details wordt afgewerkt.
 • Maatwerk ontwerp: We begrijpen dat elke badkamer uniek is, daarom bieden wij maatwerk ontwerpen aan die zijn afgestemd op uw individuele wensen en behoeften. Van moderne tot klassieke ontwerpen, wij zorgen ervoor dat uw nieuwe badkamer perfect past bij uw stijl en persoonlijkheid.
 • Kwaliteitsmaterialen: Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en producten van gerenommeerde merken. Hierdoor kunnen we u een badkamerrenovatie bieden die niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat en makkelijk te onderhouden is.
 • Betrouwbare service: Bij Rijnmond Afbouw streven we naar klanttevredenheid en bieden we betrouwbare en transparante service. Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de voortgang van de renovatie en dat eventuele vragen of problemen snel worden opgelost.

Onze Badkamer Renovatie Aanpak

Bij Rijnmond Afbouw begrijpen we dat een badkamer renovatie een complex proces kan zijn. Omdat wij 95% van alle diensten zoals stucwerk, schilderwerk en tegels zetten onder één dak hebben, hoeft u niet te werken met allerlei verschillende partijen. U zult altijd één aanspreek punt hebben die verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden.

Wij hebben een aanpak ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de renovatie soepel verloopt. Hier is onze aanpak:

 1. Consultatie: We beginnen met een consultatie om uw wensen en behoeften te begrijpen. Hierbij houden we rekening met uw stijl, budget en levensstijl.
 2. Ontwerp: Vervolgens maken we een maatwerk ontwerp dat is afgestemd op uw behoeften en wensen. Hierbij houden we rekening met de beschikbare ruimte, de stijl van uw huis en uw budget.
 3. Materialen: We zorgen ervoor dat we alleen hoogwaardige materialen en producten van gerenommeerde merken gebruiken.
 4. Uitvoering: Ons team van ervaren vakmensen begint met de renovatie van uw badkamer. We werken efficiënt en zorgen ervoor dat de renovatie zo min mogelijk overlast veroorzaakt.
 5. Afwerking: Zodra de renovatie is voltooid, zorgen we ervoor dat alles netjes wordt afgewerkt. We laten uw badkamer schoon en klaar voor gebruik achter.
 6. Nazorg: We blijven betrokken bij het project, ook nadat de renovatie is voltooid. We zorgen ervoor dat eventuele problemen snel en professioneel worden opgelost.

Hoelang duurt een gemiddelde badkamer renoveren?

De duur van een badkamer renovatie is afhankelijk van de omvang van het project. Een gemiddelde badkamer renovatie kan tussen de 2 en 4 weken duren. Bij een complete renovatie moeten alle oude onderdelen worden verwijderd en moeten nieuwe leidingen en elektrische bedrading worden geïnstalleerd. Dit kan meer tijd in beslag nemen dan een gedeeltelijke renovatie waarbij alleen bepaalde elementen van de badkamer worden vernieuwd.

Is het mogelijk om indeling aan te passen?

Bij een badkamer verbouwing is het vaak mogelijk om de indeling aan te passen. Dit is vooral handig als je de ruimte anders wilt benutten of als de huidige indeling niet praktisch is. Bij het aanpassen van de indeling moet je wel rekening houden met de aanwezige leidingen. Als deze verplaatst moeten worden, kan dit extra kosten met zich meebrengen.

Badkamer renoveren kosten

De kosten van een badkamer renovatie variëren sterk, afhankelijk van de grootte van de badkamer, de gewenste materialen en de mate van verandering. Over het algemeen kost een complete badkamer renovatie tussen de € 5.000 en € 15.000. Een gedeeltelijke renovatie kan aanzienlijk goedkoper zijn. Het is belangrijk om een budget vast te stellen voordat u aan de renovatie begint, zodat u geen onverwachte kosten tegenkomt.

Wat kan je doen om het goedkoper te maken?

Er zijn verschillende manieren om de kosten van een badkamer renovatie te beperken. Zo kan je ervoor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren, zoals het verwijderen van de oude tegels of het sanitair. Ook kan je ervoor kiezen om goedkopere materialen te gebruiken, bijvoorbeeld keramische tegels in plaats van natuursteen.

Gedeeltelijk of helemaal verbouwen van een badkamer

Soms is het niet nodig om de hele badkamer te renoveren. Als sommige elementen van uw badkamer nog in goede staat zijn, zoals de tegels of de wastafel, kunt u overwegen om alleen die elementen te vervangen die het meest dringend aan vervanging toe zijn. Dit kan u geld besparen en de tijd die nodig is voor de renovatie verkorten. Een gedeeltelijke renovatie kan bestaan ​​uit het vervangen van alleen de douche, het bad of de wastafel, of het opnieuw betegelen van de vloer of de wanden.

Welke dingen maken de prijs hoger?

Er zijn verschillende factoren die de prijs van een badkamer renovatie kunnen verhogen. Zo kan het verplaatsen van leidingen extra kosten met zich meebrengen, evenals het aanleggen van nieuwe elektriciteit. Daarnaast kunnen duurdere materialen zoals natuursteen of speciale design sanitair ook de prijs opdrijven.

Een andere factor die de prijs kan verhogen is de complexiteit van het werk. Als er bijvoorbeeld moeilijk bereikbare plekken zijn of als er speciale constructies moeten worden gemaakt, kan dit extra arbeidsuren en materialen vereisen.

Veelgestelde vragen over Badkamer Renovatie

 1. Hoeveel kost een badkamer renovatie?

De kosten van een badkamer renovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer, de gewenste materialen en de omvang van de renovatie. Bij Rijnmond Afbouw bieden we maatwerk oplossingen aan die zijn afgestemd op uw budget.

 1. Hoe lang duurt een badkamer renovatie?

De duur van een badkamer renovatie is afhankelijk van de omvang van de renovatie. Bij Rijnmond Afbouw streven we ernaar om de renovatie zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren, zonder in te boeten aan kwaliteit.

 1. Kan ik mijn badkamer blijven gebruiken tijdens de renovatie?

In de meeste gevallen kunt u uw badkamer niet gebruiken tijdens de renovatie. Bij Rijnmond Afbouw zorgen we ervoor dat de renovatie zo snel mogelijk wordt voltooid, zodat u uw badkamer weer kunt gebruiken.

 1. Kan Rijnmond Afbouw een badkamer ontwerp maken?

Ja, bij Rijnmond Afbouw bieden we maatwerk ontwerpen aan die zijn afgestemd op uw individuele wensen en behoeften.

 1. Kan Rijnmond Afbouw ook een volledig nieuwe badkamer installeren?

Ja, bij Rijnmond Afbouw hebben we de expertise en ervaring om een volledig nieuwe badkamer te installeren.

Maak van uw oude badkamer een nieuwe oase van ontspanning met de Badkamer Renovatie Dienst van Rijnmond Afbouw. Neem vandaag nog contact met ons op om een consultatie te plannen en te ontdekken wat we voor u kunnen betekenen.

Conclusie

Een badkamer renovatie kan een ingrijpende klus lijken, maar het resultaat is het meer dan waard. Een vernieuwde badkamer kan niet alleen het uiterlijk van uw huis verbeteren, maar kan ook uw dagelijkse routine verbeteren door meer functionaliteit en comfort te bieden.

Bij Rijnmond Afbouw begrijpen we hoe belangrijk uw badkamer is en streven we ernaar om u te voorzien van een badkamer die past bij uw behoeften en uw persoonlijke stijl. Van ontwerp tot uitvoering en nazorg, we werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw badkamer renovatie een succes is.

Wilt u meer weten over onze Badkamer Renovatie Dienst of een consultatie plannen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw droom badkamer te realiseren. Bij Rijnmond Afbouw zijn we er om u te helpen!

Uw voordelen
Vragen stellen

Wilt u ons eerst telefonisch spreken? Neem dan gerust contact met ons op via: 06-42956078. Of vul het formulier in, wij zullen dan telefonisch contact met u opnemen.