fbpx

Klusbedrijf Rotterdam: Rijnmond Afbouw voor al uw verbouwingen

Door onze brede expertise op het gebied van afbouw- en kluswerkzaamheden kunnen wij veel verschillende diensten aanbieden. Op deze manier hebben wij alles onder één dak, voeren wij 95% van de werkzaamheden zelf uit en heeft u maar 1 bedrijf die voor alles verantwoordelijk is. De verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren zijn onder te verdelen in verbouwen, renoveren en aanbouw

Verbouwen

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaande ruimte. Onder verbouwen valt onder anderen; het uitbreken van muren of het verwijderen van een draagmuur, het verplaatsen van een badkamer of het wijzigen van de indeling van een ruimte. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, of vraag een gratis offerte aan!

Bij renoveren vernieuwen wij oude elementen aan uw woning zodat een ruimte of woning weer aan de maatstaven van nu voldoet. Onder renoveren valt onder anderen; het vervangen van een keuken of badkamer, het renoveren van een plafond, het vervangen van tegels in de badkamer, stucwerkzaamheden of het inbouwen van verlichting. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, of vraag een gratis offerte aan!

Renoveren

Aanbouw

Wanneer u meer werk- of woonruimte nodig heeft, heeft u een aannemer nodig die gespecialiseerd is in aanbouw. Het vergroten van een woning of ruimte kan op verschillende manieren; door middel van het vergroten van de woonkamer, keuken en badkamer, of bijvoorbeeld het realiseren van een betere doorgang naar uw tuin. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, of vraag een gratis offerte aan!

Overige diensten

Badkamer-vernieuwen-prijs

Badkamer vernieuwen prijs 2024

badkamer renoveren

Badkamer renoveren: Maak van uw Oude Badkamer een Nieuwe Oase van Ontspanning

tegelzetter-rotterdam

Tegelzetter Rotterdam

schilderbedrijf-rotterdam

#1 Schildersbedrijf Rotterdam: Professioneel Schilderwerk voor Jouw Woning of Bedrijf

stukadoor rotterdam

Stukadoor Rotterdam

#1 Klusbedrijf Rotterdam

Een klusbedrijf in Rotterdam vinden kan soms lastig zijn. U wilt natuurlijk een betrouwbare en vakkundige partij die uw verbouwing of renovatie tot in de puntjes verzorgt. Gelukkig is er Rijnmond Afbouw: hét klusbedrijf in Rotterdam waar u op kunt rekenen. Of het nu gaat om het renoveren van uw badkamer, het plaatsen van een dakkapel of het leggen van een nieuwe vloer, wij staan voor u klaar.

 

Rijnmond Afbouw: uw betrouwbare partner in klussen

Als klusbedrijf in Rotterdam hebben wij al vele verbouwingen en renovaties tot een succesvol einde gebracht. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten wij precies wat er nodig is om uw verbouwing tot een succes te maken. Wij werken alleen met ervaren en vakkundige specialisten die uw wensen tot in de puntjes uitvoeren. 

 

Een betrouwbare en professionele service

Als klusbedrijf in Rotterdam hebben wij al vele verbouwingen en renovaties tot een succesvol einde gebracht. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten wij precies wat er nodig is om uw verbouwing tot een succes te maken. Wij werken alleen met ervaren en vakkundige specialisten die uw wensen tot in de puntjes uitvoeren. 

 

 • Een betrouwbare en professionele service
 • Vakkundig advies op maat
 • Een transparante werkwijze
 • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

 

Als klusbedrijf in Rotterdam bieden wij diverse diensten aan.

Als klusbedrijf in Rotterdam bieden wij diverse diensten aan. Hieronder vindt u een overzicht van onze mogelijkheden:

 • Badkamerrenovatie: van het plaatsen van een nieuwe douche tot het renoveren van het gehele sanitair
 • Keukenrenovatie: laat uw keuken volledig renoveren of alleen bepaalde onderdelen vervangen
 • Vloeren: wij leggen diverse soorten vloeren, waaronder laminaat, parket en tegels
 • Stukadoorswerk: van glad pleisterwerk tot sierpleisterwerk, wij verzorgen het allemaal
 • Schilderwerk: laat uw muren en plafonds verven door onze professionele schilders
 • Elektra: wij verzorgen de aanleg van nieuwe elektra of het vervangen van oude bedrading
 • Zolderverbouwing: van het plaatsen van een dakraam tot het volledig renoveren van uw zolder

Rijnmond Afbouw: uw betrouwbare partner in klussen

Een badkamerrenovatie is een grote klus waarbij veel komt kijken. Het is belangrijk dat de badkamer aansluit bij uw wensen en behoeften en dat alles vakkundig wordt uitgevoerd. Bij Rijnmond Afbouw nemen wij de tijd om samen met u uw wensen door te nemen en u te adviseren over de mogelijkheden. Zo zorgen wij ervoor dat uw badkamerrenovatie geheel op maat wordt uitgevoerd.

Wij verzorgen onder andere het plaatsen van nieuwe badkamermeubels, het vervangen van het sanitair, het aanleggen van nieuwe leidingen en het betegelen van de badkamer. Hierbij werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen en merken, zodat u kunt genieten van een badkamer die jarenlang meegaat.

Nieuwe vloeren laten leggen

Een nieuwe vloer kan uw woning een compleet nieuwe uitstraling geven. Bij Rijnmond Afbouw kunt u terecht voor het leggen van diverse soorten vloeren, waaronder laminaat, parket en tegels. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer perfect wordt gelegd en dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Onze werkwijze: transparant en professioneel

Bij Rijnmond Afbouw vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat van uw verbouwing of renovatie. Daarom werken wij transparant en professioneel. Tijdens het hele proces houden wij u op de hoogte van de voortgang en kunt u altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.

Onze werkwijze bestaat uit de volgende stappen:

 • Kennismakingsgesprek: wij komen bij u langs om uw wensen door te nemen en u te adviseren over de mogelijkheden
 • Offerte: wij stellen een duidelijke offerte op, zodat u precies weet waar u aan toe bent
 • Uitvoering: wij voeren de verbouwing of renovatie uit volgens afspraak en zorgen ervoor dat alles vakkundig wordt uitgevoerd
 • Oplevering: wij nemen het resultaat met u door en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat

Veelgestelde vragen

 • Wat zijn de kosten van een verbouwing of renovatie? De kosten zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van de verbouwing of renovatie. Wij stellen altijd een duidelijke offerte op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
 • Hebben jullie ervaring met vergunningsaanvragen? Ja, wij hebben ervaring met het aanvragen van vergunningen voor verbouwingen en renovaties. Wij zorgen ervoor dat alles volgens de regels en vergunningen verloopt.
 • Werken jullie ook in de avonduren of weekenden? Ja, wij zijn flexibel en kunnen ook in de avonduren en weekenden werken als dit nodig is.
 • Hoe lang duurt een verbouwing of renovatie gemiddeld? Dit is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de verbouwing of renovatie. Wij stellen altijd een duidelijke planning op, zodat u precies weet hoe lang de verbouwing of renovatie zal duren.
 • Geven jullie garantie op het geleverde werk? Ja, wij geven garantie op het geleverde werk. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan lossen wij dit altijd op.

Tot slot

Bent u op zoek naar een betrouwbaar klusbedrijf in Rotterdam voor uw verbouwing, renovatie of klus? Dan bent u bij Rijnmond Afbouw aan het juiste adres. Wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van uw project en denken graag met u mee over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en offerte.